در رستوران ها هر مشتری یک نوع استیک را می پسندد و سفارش می دهد. در این مطلب به شما می آموزیم چطور استیک را متناسب با سلیقه مشتری خود بپزید.
برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.
استیک , یکی از پر طرفدار ترین غذاهای جهان است که در انواع مختلف و با درجات متفاوت طبخ می گردد.
در دنیا 6 درجه بندی کلی پخت وجود دارد بشرح ذیل :
RARE و MEDIUM RARE و MEDIUM و MEDIUM WELL و WELL DONE است
یکی ازروش هایی که در تعیین پخت استیک به ما کمک زیادی میکند این روش است که نسبت به سفتی بافت ماهیچه دست خود میزان پخته شدن گوشت استیک خود را متوجه میشویم. به عکس زیر توجه فرمائید :
راه اندازی تخصصی رستوران
09124192691 خانم صفری