بازدید کننده گرامی
اگر در آستانه راه اندازی فست ، رستوران یا کافی شاپ هستید به آدرس درستی مراجعه نموده اید ! نارین ورک بزرگترین مرکز مشاوره و راه اندازی فست فود در ایران می باشد. لطفاً به مطالب ذیل توجه فرمائید.
معرفی مجموعه
نارین ورک بزرگترین مرکز علمی مشاوره و راه اندازی فست فود و مراکز رستورانی در ایران است. این گروه با بهره گیری از متخصصین تحصیل کرده و تجارب ارزنده خود در راه اندازی فست فود ، ایده های منطبق با استاندارد های روز جهان را در این صنعت به مشتریان خود ارائه می نماید و موفقیت آنها را تضمین می نماید. نارین ورک شرکت مادر گروه می باشد و دیگر زیر مجموعه های آن بشرح ذیل هستند :
1- شرکت مشاوران مایان ویژن شرکت تخصصی طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی فست فود و رستوران
2-گروه ایران فرانچایز اولین و بزرگترین مرکز مشاوره مراکز زنجیره ای و اخذ و اعطای نمایندگی فست فود و رستوران در ایران
3-شرکت نارین ورک مرکز تخصصی مشاوره راه اندازی آشپزخانه صنعتی شامل ماشین آلات و آموزش و تهیه منو
4- گروه ایران جشنواره اولین مرکز فوق تخصصی و علمی برپایی افتتاحیه و جشنواره های فروش مخصوص رستوران ها
رزومه کاری مجموعه و پروژه های اجرا شده
گروه نارین ورک در طول مدت فعالیت خود افتخار داشته فست فود ها و رستوران های فراوانی را راه اندازی نماید که ذیلاً برخی از این فست فود ها خدمتتان معرفی می گردد :
1- فست فود زنجیره ای سوپر استار / شعبه مرکزی پارک وی ، شعبه برج تندیس تجریش ( طراحی و اجرای دکوراسیون )
2- فست فود زنجیره ای البیک / شعبه مرکزی اریکه ایرانیان ( طراحی و اجرای دکوراسیون )
3-فست فود زنجیره ای راکت / شعبه مرکزی ولنجک ، شعبه فرمانیه ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
4-فست فود زنجیره ای ساندویچ فکتوری / 9 شعبه تهران (طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی و اجرای آشپزخانه مرکزی - اعطای 9 شعبه نمایندگی در تهران )
5-فست فود های زنجیره ای هات داگ کمپانی / 5 شعبه در سراسر ایران (طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی و اجرای آشپزخانه مرکزی - اعطای 5 شعبه نمایندگی در تهران )
6-رستوران های زنجیره ای باشگاه پرسپولیس / 5 شعبه در سراسر ایران (اعطای نمایندگی )
7-فست فود زنجیره ای فیش اند چیپس اسکاتلند در ایران / 6 شعبه در ایران / (اعطای نمایندگی)
8- گریل هاوس 786/ بلوار گلستان ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
9-آلفا برگر / میدان عدل ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
10-رستوران های زنجیره ای مان دی / 5 شعبه ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
11-فست فود بزرگ گندم / یزد میدان نعل اسبی ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
12-رستوران چیکن هاوس / اهواز ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
13-رستوران لیدی / بندرعباس ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
14-رستوران ایتالیایی پاپا پیتزا / شهرک غرب ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
15- کافه رستوران هوم / 2 شعبه در تهران (طراحی و اجرای دکوراسیون )
16- مجتمع رستورانی نعناع / اتوبان همدان ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
17- مجتمع رفاهی دیپلمات / جاده چالوس ( طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
18- رستوران های زنجیره ای فلافل کورت / ( اعطای نمایندگی - طراحی و اجرای دکوراسیون - طراحی منو - استخدام و آموزش - طراحی آشپزخانه و چیدمان)
موارد فوق بخشی از رزومه گروه مایان است که متاسفانه به دلیل کپی برداری غیر مجاز برخی افراد سود جو امکان ارائه تصاویر پروژه در وب سایت نمی باشد و تمامی تصاویر در دفتر این شرکت شامل عکس های حین اجرای پروژه و اتمام آنها موجود می باشد.
خدمات ما
خدمات گروه نارین در سرفصل های ذیل خلاصه می گردد :
طراحی فود کورت
با توجه به رشد محل های گسترده فروش یا فود کورت در ایران ، شرکت نارین ورک به عنوان شرکت تخصصی در این امر می تواند شما را یاری نماید.
خدمات ما در بخش طراحی و راه اندازی فود کورت به شرح ذیل می باشد :
1- طراحی فیزیکی و پلان فود کورت
2- طراحی بخش پشنیبانی و بک لاین غرفه ها
3-طراحی شیوه های دسترسی خدمات
4-دعوت از برترین برند های ایران برای حضور در فود کورت
5-طراحی چیدمان برند ها بر حسب ورودی و خروجی مشتریان
6- محاسبه چیدمان برند ها بر اساس فروش و پخش مشتریان به صورت منطقی بین غرفه ها
7- طراحی دکوراسیون فود کورت
8- طراحی خدمات عمومی و سرویس های عمومی فود کورت به مشتریان و غرفه ها
9- اجرای سیستم بازرسی فروش غرفه ها و مشاهده آمار فروش در بستر نرم افزاری
طراحی ایده
با توجه به حجم بالای فست فود هایی که امروزه در حال فعالیت می باشند و به صورت روزانه در حال راه اندازی هستند ، ایده خوب و ناب است که می تواند در بازار رشد نموده و فروش بالایی را تجربه نماید.
ما در بخش طراحی ایده ، به صورت روزانه برترین ایده های جدید جهان را مورد مطالعه قرار داده و با بومی سازی آن برای فرهنگ ایران شما را در این بخش یاری می نماییم. طراحی ایده متشکل از تهیه طرح تجاری Business Plan و طرح توجیهی Feasibility Study می باشد تا شما بتوانید علاوه بر آشنایی کامل با تمامی ابعاد طرح ارائه شده ، طرح را از نظر بودجه دقیق مورد نیاز و همچنین درآمد های آینده طرح با خبر نماید.
طراحی منوی رستوران
طراحی منوی رستوران یکی از اصلی ترین موارد مورد نیاز هر رستوران می باشد. ما در این بخش با توجه به مطالعات میدانی انجام شده در سراسر ایران اول نسبت به سلیقه های موجود در منطقه ای که فست فود در حال راه اندازی است سپس نسبت به سطح و توان مالی و توان خرید همسایگان در منطقه نسبت به طراحی منوی مورد نیاز اقدام می نمائیم.
در این بخش طراحی منو ها به شکلی حرفه ای انجام خواهد شد تا بتوان با قیمت تمام شده پایین و مواد اولیه کمتر تعداد بالاتری از اقلام داخل منو را تهیه نمود.
طراحی آشپزخانه های صنعتی
ما در این بخش با توجه به منوی تهیه شده برای رستوران ، لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نظر را جهت طبخ تهیه نموده و بر اساس منطق گردش کار در آشپزخانه و اولویت های استاندارد ، نقشه چیدمان ماشین آلات را تهیه و ارائه می نمائیم. این نقشه ها شامل بخش های تاسیسات برقی و مکانیکی و چیدمان ماشین آلات و تجهیزات و تمامی موارد مورد نیاز می باشد.
طراحی دکوراسیون
با توجه به سابقه بالای شرکت از سال 1379 تا کنون به عنوان اولین مرکز فوق تخصصی دکوراسیون فست فود در ایران پس از مطالعه نقشه و پلان رستوران شما از یک طرف و با توجه به منوی رستوران و سبک آن ، اقدام به بخش بندی کردن قسمت های مختلف رستوران شامل منطقه نشیمن ، کانتر ها ، جانمایی آشپزخانه ، انبار و سرویس های بهداشتی ، مناطق استاندارد داخل سالن مانند Customer Zone و Passageway Zone و Order Line و Back and Middle and Front Line نموده و بر همین اساس المان های تزئینی نیز استخراج خواهد گردید و طرح اولیه دکوراسیون ارائه خواهد شد.
ضمناً در این بخش شرکت اقدام به ارائه BOQ یا فهرست بها و قیمت تمام شده دکوراسیون و عملیات عمرانی خواهد نمود.
مشاوره مدیریت و آموزش کارکنان
اصلی ترین بخش در راه اندازی رستوران ، تربیت نیروی انسانی است. ما در این بخش از مرحله استخدام در کنار شما خواهیم بود و نسبت به آموزش کامل کارکنان شعبه ، تهیه شرح وظایف و پست های سازمانی ، آموزش کامل تهیه و طبخ منوی تهیه شده شما را یاری خواهیم نمود.
ما در این بخش با بهره گیری از برترین آمزگار های تحصیل کرده رشته آشپزی و مدیریت هتلداری برترین خدمات را به شما ارائه خواهیم داد.
اجرای برنامه های افتتاحیه رستوران ها
افتتاحیه های باشکوه ، سرعت رشد فروش هر رستوران را به بالاترین حالت خود افزایش می دهد.ما در این قسمت برنامه های متنوعی را برای رستوران ها طراحی و اجرا می نماییم.
1- دعوت از هنرمندان مطرح و معروف
2- طرح ریزی کامل برنامه افتتاحیه و تهیه سناریو
3-برنامه های آتش بازی و بادکنک آرایی
4-دعوت از مشتریان در شب افتتاحیه
برای توضیحات بیشتر با دفتر ما تماس حاصل فرمائید.
طراحی کمپین های تبلیغاتی و بسته های افزایش فروش
کمپین های تبلیغاتی ، به صورت تخصصی در نارین ورک طراحی می گردند.
ما در این بخش پس از بررسی کامل خدمات رستوران ها و فست فود ها ، نقاط قوت و ضعف شما را بررسی خواهیم نمود و با تهیه کردن آمار های مختلف منجمله :
1- بررسی فروش محصول در رستوران شما
2- رقبای شما در منطقه فعالیت
3-نقاط قوت و ضعف رقبا
4-وضعیت مشتریان حال حاضر رستوران شما
نسبت به تهیه استراتژی تبلیغات اقدام می نمائیم. در این بخش متناسب با بودجه شما راهکار های افزایش فروش و تبلیغات موثر را به شما پیشنهاد خواهیم داد.
بسته بندی های بهداشتی برای فست فود و رستوران
بسته بندی های فست فود و نوآوری در آنها یکی از روش های جذب و افزایش مشتری می باشد که اتفاقاً با رضایت مشتری نیز در رابطه مستقیم است. با ما تماس بگیرید تا بهترین قسمت را با بالاترین کیفیت دریافت نمائید.
شما می توانید برای مشاوره راه اندازی فست فود رستوران یا کافی شاپ در ساعات اداری ، با تلفن 09124192691 خانم صفری تماس گرفته با مشاورین خود در نارین ورک مشاوره نمائید.