امروزه در آشپزخانه های صنعتی برای حفظ کردن ارزش های غذایی و حفظ شکل ظاهری سس ها وغذاها از تغلیظ کننده های متفاوتی استفاده میشود که هر کدام کاربرد متفاوتی دارند که در این قسمت شما را بامصارف مختلف آردها آشنا میکنیم.
لطفاً برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.
آردگندم شامل :
- آرد سفید(بخش درونی گندم)
- آرد کامل گندم (بر گرفته از تمام بخش های گندم)
- آرد جوانه گندم (آردی از بخش نشاسته ای و جوانه بدون سبوس)
- آرد سفید در انواع کیک - کلوچه - شیرینی - خمیر پیتزا - درست کردن روی برای غلیظ کردن سس و سوپ استفاده میشود
آرد ذرت در غلظت دادن و ایجاد لعاب به سوپ ها ، خورشت ها ، برای درست کردن نان ترتیلا و اسنک ها استفاده میشود و مزیت آرد ذرت نسبت به آردهای دیگر این است که شفافیت غذا را حفظ میکند و در زمان کوتاهی اثر میگذارد.
آرد برنج در تهیه شیرینی,دسر های مختلف مثل فرنی , حلوا , پخت کیک برنج معروف آسیایی یا در غذاهایی که به صورت سوخاری مثل انواع ماهی و میگو سوخاری که حالتترد و کریسپی داشته باشد استفاده میشود.
آرد سیب زمینی بیشتر در محصولات غذایی آماده مثل سوپ های آماده , انواع کتلت ,کوکوها استفاده میشود.
آرد جو اگر با آرد گندم مخلوط شود برای پخت نان ,کیک ,کلوچه ,بیسکوییت استفاده میشود
آرد سویا مستقیما در تهیه سس یا غذا استفاده نمیشود,بلکه برای مغذی تر کردن و در حقیقت برای بالا بردن ارزش غذایی مواد اولیه مثل انواع ماکارانی , ورقه های لازانیا ,نان های رژیمی به کار میرود.
این مطلب توسط سرکار خانم صفری کارشناس آشپزی و مسئول آموزش شرکت نارین ورک تولید گردیده است.
برای مشاوره تهیه منوی رستوران خود با ما تماس بگیرید
09124192691 خانم صفری