سالهای اخیر استقبال خوبی از رستوران های ایتالیایی در ایران گردید که منجر شد این سبک رستوران نیز به تعداد بالایی راه اندازی گردد. ولی آیا این همه موضوع است ؟

لطفاً برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمائید

یک تصور عمومی بین ایرانیان است که پیتزای ایتالیایی یک پیتزای با سایز 30 سانتی متر و بسیار نازک است و این موضوع شاید صحیح باشد ولی تمام موضوع نیست.

در ایتالیا در مناطق مختلف مانند کاپری ، رم ، ناپولی ، کالزونه و ... سبک های مختلفی از پیتزا طبخ می گردد که از لحاظ شکل و ساختار با هم متفاوت هستند.

شما حتی در رم می توانید خمیر اسفنجی نسبتاً کلفتی که در تصویر مشاهده می نمائید را ببینید و در ناپولی پیتزا های نازکی که با پنیر بسیار کم و نقطه ای تولید می گردد. رسیپی خمیر ها با هم متفاوت است و شیوه های طبخ و فر های پیتزا هر یک از قوانین خاصی پیروی می نماید.

متاسفانه در ایران  مثل فست فود هایمان ، یک سبک و یک منو در بین تمام ایتالیایی فروش ها رایج است و شما هیچ نوآوری خاصی در بین آنها نمی بینید.

در مطالب بعدی انواع پیتزای ایتالیایی را به شما معرفی خواهیم کرد.


شرکت نارین ورک ، راه انداز تخصصی رستوران ایتالیایی

09124192691 خانم صفری