این بار به بررسی یک اشتباه از مکدونالدز می پردازیم.
لطفاً برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید.
در اواخر دهه 1980 مکدونالدز تصمیم گرفت تا برای افرادی که تمایل دارند روزانه سه مرتبه غذای بیرون صرف می نمایند برنامه جدیدی داشته باشد تا بتواند آنها را جذب رستوران خود کند. در واقع فست فود بیشتر مربوط به وعده غذایی ناهار است و مکدونالدز تصمیم به برنامه ریزی برای شام کرد.
به همین دلیل خط جدیدی از غذاهای ایتالیایی را به منوی خود اضافه نمود. این غذا ها شامل لازانیا و پیتزا و اسپاگتی بود و به همین دلیل آشپزخانه های خود را به تجهیزات گران قیمت خط تولید های مربوط به غذای ایتالیایی مجهز نمود.
ولی متاسفانه مکدونالدز در این مورد شکست خورد.اولین نکته این بود که مکدونالدز برای آماده کردن پیتزا به زمان زیادی نیاز داشت مانند اکثر رستوران های ایتالیایی ، ولی ایده اصلی مکدونالدز فست فود بود و همین موضوع مشتریان را شاکی میکرد.در واقع آنها (مشتریان) طبق عادت که در مکدونالدز سرعت سرویس دهی بالاست به آن مراجعه و پیتزا سفارش می دادند و تاخیر آنها را به شکایت می کشاند و اکثر فیش های سفارشی به همین دلیل کنسل می شد.
به همین دلیل نا رضایتی مشتری مکدونالدز مجبور شد این سرویس خود را در اوایل 1990 جمع آوری نماید.
گاهی فعالیت در قالب حرفه ای و ارائه حرفه ای غذا ها تنها نیاز به افزایش کیفیت و اضافه کردن هوشمندانه آیتم های داخل منو دارد. هر مورد پر فروشی لزوما در منوی شما قدرت شما را افزایش نمی دهد و دخل شما را بالا نمی برد.
طراحی منو حرفه ای
راه اندازی فست فود
ایجاد تغییرات در فست فود
کادر حرفه ای راه اندازی رستوران
09124192691 خانم صفری مشاوره رایگان