فلافل ، یک توپ سرخ شده بسیار لذیذ است که در کشور های مختلف از مواد اولیه مختلف درست می شود.
لطفاً برای مطالعه این مطلب به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.
فلافل به اعلام بزرگترین دانشنامه جهان ، ویکی پدیا ، سابقه ای هزار ساله در جهان دارد و در آن زمان در کشور مصر تولید و طبخ می گردید. فلافل به دلیل مغذی بودن و پروتئین بالا در آن زمان بهترین جایگزین گوشت گردید و این سنت پسندیده تا امروز نیز ادامه دارد.
در تصویر فوق می توانید تفاوت چهار فلافلی که در دنیا تولید می گردند را از لحاظ ظاهری ببینید.
در فلافل های ایرانی معمولاً نخود فرنگی خیس خورده به همراه کمی سیب زمینی که متاسفانه این روز ها به جای سیب زمینی از نان خشک استفاده می گردد فلافل تهیه می گردد. البته بسته با ذوق تولید کننده و فروشنده ادویه های مختلفی نیز به آن اضافه می شود.
در فلافل های لبنانی معمولاً از نخود فرنگی و سیب زمینی و پیاز و دانه های فلفل برای تولید فلافل استفاده می گردد که طعم آن با فلافل های ایرانی متفاوت است.
فلافل های اماراتی نیز تا حد بالایی شبیه فلافل لبنانی است با این تفاوت که به جای دانه و پرک فلفل از پودر آن استفاده می شود.
اما سالمترین و لذیذترین فلافل مربوط به کشور مصر است. فلافل مصری از باقالی تازه به همراه بیش از 15 مدل ادویه و سبزیجات تازه تهیه می گردد که تفاوت های آن با دیگر فلافل ها نفاخ نبودن آن و سبک و خوش هضم بودن آن است. ضمن اینکه فلافل مصری بر خلاف دیگر مدل ها که سفت و دارای مغز محکم و خشک هستند ، دارای پوسته ای شکننده و ترد و مغزی بسیار لطیف و پوره ای شکل است. مغز سبز رنگ این فلافل را می توانید در عکس زیر ببینید.